Hans J. Wegner, Bamsestol model AP19

Møbelpolstring

Har du et møbel som trænger til en kærlig hånd? Så kan vi hjælpe dig. Vi reparerer og ombetrækker alle slags møbler, uanset om det er et designmøbel eller dit mest skattede arvestykke. Der er faktisk ikke det møbel vi ikke kan hjælpe dig med, hvis du ønsker at bevare det.

Vi er passionerede og kvalitetsbevidste omkring vores håndværk. Vi hjælper dig med dit møbel ud fra dine ønsker, og med respekt for vores fags gamle håndværkstraditioner. Vi står til rådighed og guider dig i de valg du skal tage og hvilket stof eller læder der vil passe til netop dit møbel

Vi fremstiller også hynder, puder og madrasser efter dine mål og ønsker. Vi skræddersyer løsninger til bænke, sofaer, senge, campingvogne, både, kirker, institutioner og meget mere – det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Vi fremstiller hynder og puder i både skum og dun på mål.

Vi kan hjælpe dig med både store og små opgaver, og da vi har både polstrerværksted, systue, fletteværksted og møbelsnedkeri under samme tag, er vi godt rustet til at hjælpe dig uanset opgaven.

Vi udfører opgaver for både private- og erhverskunder.

Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted på Kabbelejevej, du kan ringe til os – eller du kan sende nogle billeder, mål og et par ord om hvad du vil have lavet på vores mail kc@kc-moebler.dk, så vender vi tilbage til dig.

Fotos er på vej

Vi er igang med en ny hjemmeside og fotos af det arbejde vi laver og de møbler vi sælger er på vej. Se gerne på vores facebook og instagram profil, hvor vi viser eksempler.
På forhånd tak for tålmodigheden.