Ompolstring af Sigurd Resell Møbler

ombetrækning af Finn Juhl kaminstol

Sigurd Resell (1920-2010)

Sigurd Resell var en norsk møbeldesigner, der hovedsagligt samarbejdede med Vatne Lenestolfabrikk. Han fik stor anderkendelse for Falcon stolen, som var populær i hele verden og bestemt også populær i Danmark – ja den er stadig populær. Der er lidt forskellige udgaver af Falcon stolen både med træstel og metal stel. Høje og lave udgaver, med og uden armlæn. Hynderne sidder i et udspændt lærrede som er fastgjort til stelle med metalbeslag. Men han designede ikke kun Falcon stolen,  han designede også sofaer, borde og andre stole i spændende designs

Møbelpolstring i København:

Har dine Sigurd Resell møbler brug for en kærlig hånd og en opfriskning? Så er du kommet til det rette sted. Vores værksted i Brønshøj, København, er specialiseret i ompolstring af møbler, og vi står klar til at give dine møbler nyt liv og komfort.

Vi anvender kun kvalitetsskum  for at sikre, at komforten og holdbarheden forbliver i topklasse. Det er vores mål at bevare ikke kun det visuelle udtryk af dine Sigurd Ressell møbler, men også at sikre, at de bevarer deres oprindelige komfortniveau.

Vi har mange flotte møbelstoffer og kvalitets læder der passer til dine Sigurd Ressell møbler. Vi guider dig i dit valg, således at det både kommer til at passe til dit møbel, dit hjem og ikke mindst til din smag. Lad os sammen skabe en personlig og tidsløs opgradering af dine Resell møbler.

ompolstring af Sigurd Resell falcon stol med bøffel læder
ompolstring af Sigurd Resell falcon stol med Savanne læder
reparation af Sigurd Ressell stol model Falcon
Falcon stol - før
Sigurd Ressell Falcon stol repareret
nye læderremme til Falcon stol
renovering og ombetrækning af Finn Juhl Kamin Stol BO59

Hvis du har nogle Sigurd Resell møbler der trænger til en ombetrækning, nyt skum eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.