Ompolstring af Fritz Hansen Møbler

Fritz Hansen

Fritz Hansen var en møbelsnedker fra Nakskov, som i 1885 starter egen virksomhed i København. Hans dedikation til håndværk og æstetik dannede grundlaget for det, der i dag er blevet et internationalt anerkendt designbrand – Fritz Hansen.

Unikke designs:

Virksomheden har gennem årene ikke kun skabt deres egne unikke designs. Men har også indgået frugtbare samarbejder med anerkendte danske og internationale designere samt arkitekter. Materialer som dampbøjet træ, formbøjet træ, metal, flet og polstring har været anvendt i produktionen. Det har resulteret i et bredt udvalg af smukt udførte møbler.

Mange kendte møbeldesignere:

Samarbejdet med ikoniske arkitekter som Arne Jacobsen, Wegner, Børge Mogensen har været med til at forme virksomhedens arv og position inden for designverdenen. Disse samarbejder har resulteret i tidløse mesterværker, der har fundet vej til hjem og institutioner verden over. Mange andre arkitekter og designere har dog også været forbi, blandt andet Hvidt & Mølgaard, Verner Panton, Piet Hein, Bruno Mathsson, Ejner Larsen & A.Bender Madsen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Karl Schrøder, Fritz Schlegel og Søren Hansen og mange flere.

Og således har Fritz Hansen ikke kun formet sit eget brand, men også bidraget markant til den globale designhistorie gennem en imponerende portefølje af møbler, der kombinerer håndværk, funktionalitet og æstetik på en unik måde.

 

Ompolstring af møbler produceret hos Fritz Hansen.

Vi ombetrækker og restaurerer møbler fra Fritz Hansen. Så har du en lænestol, en sofa eller en stol, så kan vi hjælpe dig og få stolen tilbage i flot stand igen. Med et stort udvalg af flotte møbelstoffer og lækker læder, guider vi dig gennem valget. Derfor kan du være sikker på at dit valg både kommer til at passe til dit møbel, dit hjem og din smag. Trænger træværket også til en reparation eller en opfriskning, så er det også en opgave vi kan klare på vores snedkerværksted.

 

 

Arne Jacobsen syver stole ombetrækkes
Ompolstring af Arne Jacobsen Oxford stole i læder
Ompolstring af Arne Jacobsens lænestol model Ægget
Fritz Hansen armstol i standsat, nye hynder til stof urd fra Danish Art Weaving
Fritz Hansen armstol montering af nyt håndflettet fransk rørflet
Fritz Hansen armstol nyt bund
Verner Panton Wire cone chair ompolstret med stof Hallingdal
Yngve Ekström Kontur lænestol, fremstillet hos Fritz Hansen, istandsat og ompolstret med sort læder
Peter Hvidt & Orla Mølgaard Ax-chair. Polstret med uldstof
Fritz Hansen Canada stol, designet af Søren Hansen. Istandsat
Renovering af Canada stole model 2252, designet af Sørensen, produceret af Fritz Hansen.
Vi fremstiller nye hynder til Børge Mogensen tremmesofa model FH1789 i hestedækken
nye hynder til Ove Boldt windsor stol model 1638, fremstillet hos Fritz Hansen
Ole Wanscher armstol model FH1675. Istandsat og ompolstret med læder

Hvis du har nogle møbler fra Fritz Hansen der trænger til en ompolstring eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.