Stoleflet

Hos KC Møbler har vi eget fletteværksted.

Vi fletter stole, sofaer, skamler og bænke i materialerne papirgarn, søgræs, sørush, sjener og fletterør som bruges til fransk flet.  Fransk flet eller fransk rørflet som det også kaldes, findes som maskinflettet fransk rørflet og håndflettet fransk rørflet.
Vi monterer også flet på låger og radiatorskjulere.

Materialerne

Det enkelt møbel afgør hvilke materialer der bruges, og hvilket mønster der skal flettes i.
Har du design klassikere, antikviteter og gamle arvestykker, så kan vi hjælpe dig med at flette dine møbler.

Vi køber altid de bedst mulige materialer hjem til det arbejde vi udfører, og har en faglig stolthed med det arbejde vi udfører.

På værkstedet fletter vi også med gjord i bl.a. hør, bomuld og læder, det kan typisk være stole som er designet fx Bruno Mathsson, Finn Østergaard og Alvar Aalto. Men andre gjordstole finder også vej til vores værksted.

 

Et alsidigt møbelværksted:

Da vi også har eget møbelsnedkerværksted, kan vi også hjælpe med at ordne træværket på dine møbler inden vi omfletter møblet.  Det uanset om du ønsker møblet slebet, renset, oliebehandlet, sæbebehandlet, lakeret eller malet. Vi gennemgår også dit møbel for om det måske også trænger til en limning inden vi går i gang med den nye flet.

Dit møbel

Hvis du har en opgave der trænger til nyt stoleflet. Så kan vi hjælpe dig. I første omgang kan du sende os et par billeder på mail kc@kc-moebler.dk, gerne fra flere vinkler.  Hvis det er et stolesæde med fx fransk flet, skal vi se et billede af hele sædet og ikke et nærbillede af hullet i sædet. På den måde har vi mulighed for at afgøre om det er maskinflettet eller håndflet fransk rørflet der skal monteres på stolen, og vi har mulighed for at udregne en pris til dig. Du er også velkommen til at kigge forbi værkstedet med dit møbel, så kan vi snakke om mulighederne for reparationen.

Vi kan hjælpe dig med både store og små opgaver, og da vi har både polstrerværksted, systue, fletteværksted og møbelsnedkeri under samme tag, er vi godt rustet til at hjælpe dig uanset opgaven.

Vi udfører opgaver for både private- og erhvervskunder.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kigge forbi vores værksted på Kabbelejevej eller du kan ringe til os.

Fotos er på vej

Vi er ikke helt færdig med denne side endnu.
Se gerne på vores facebook og instagram profil,

Spørg endelig hvis der er noget bestemt du leder efter !!

På forhånd tak for tålmodigheden.

Hvis du har nogle møbler der trænger til nyt flet, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.