Stoleflet

Hos KC Møbler har vi eget fletteværksted.

Vi fletter stole, sofaer, skamler og bænke i materialerne papirgarn, søgræs, sørush, sjener og fletterør som bruges til fransk flet. Vi fletter både med maskinflettet fransk rørflet og håndflettet fransk rørflet.
Vi monterer også flet på låger og radiatorskjulere.

Det enkelt møbel afgør hvilke materialer der bruges, og hvilket mønster der skal flettes i.
Vi fletter både design klassikere, antikviteter og gamle arvestykker.

Vi køber altid de bedst mulige materialer hjem til det arbejde vi udfører, og har en faglig stolthed med det arbejde vi udfører.

På værkstedet fletter vi også med gjord i bl.a. hør, bomuld og læder, det kan typisk være stole som er designet fx Bruno Mathsson, Finn Østergaard og Alvar Aalto. Men andre gjordstole finder også vej til vores værksted.

Da vi også har eget møbelsnedkerværksted, kan vi også hjælpe med at ordne træværket på dine møbler inden vi omfletter møblet.  Det uanset om du ønsker møblet slebet, renset, oliebehandlet, sæbebehandlet, lakeret eller malet. Vi gennemgår også dit møbel for om det måske også trænger til en limning inden vi går i gang med den nye flet.

Hvis du har en opgave vi skal tage os af, så kan du i første omgang sende os et par billeder på mail kc@kc-moebler.dk, gerne fra flere vinkler.  Hvis det er et stolesæde med fx fransk flet, skal vi se et billede af hele sædet og ikke et nærbillede af hullet i sædet. På den måde har vi mulighed for at afgøre om det er maskinflettet eller håndflet fransk rørflet der skal monteres på stolen, og vi har mulighed for at udregne en pris til dig. Du er også velkommen til at kigge forbi værkstedet med dit møbel, så kan vi snakke om mulighederne for reparationen.

Vi kan hjælpe dig med både store og små opgaver, og da vi har både polstrerværksted, systue, fletteværksted og møbelsnedkeri under samme tag, er vi godt rustet til at hjælpe dig uanset opgaven.

Vi udfører opgaver for både private- og erhvervskunder.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kigge forbi vores værksted på Kabbelejevej eller du kan ringe til os.

Fotos er på vej

Vi er igang med en ny hjemmeside og fotos af det arbejde vi laver og de møbler vi sælger er på vej. Se gerne på vores facebook og instagram profil, hvor vi viser eksempler.
På forhånd tak for tålmodigheden.