Ompolstring af Ole Wanscher møbler

Ole Wanscher (1903-1985)

Ole Wanscher var en af de mest indflydelsesrige danske møbeldesignere i det 20. århundrede. Og han efterlod sig et imponerende arv af klassisk og tidløst møbeldesign.

Wanscher blev uddannet som arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1929 og etablerede derefter sit eget designstudio. Hans arbejde var dybt inspireret af traditionel dansk håndværk og fungerede som en bro mellem fortidens håndværkstraditioner og moderne designprincipper.

Møbler i 1. klasses materialer

Hans møbler blev ofte kendetegnet ved deres enkle, elegante linjer og brugen af førsteklasses materialer som teak, mahogni og eg. Wanscher havde en bemærkelsesværdig evne til at skabe møbler, der var både tidløse og funktionelle, hvilket gjorde dem populære i både private hjem og offentlige rum.

Wanschers Colonial Chair PJ149

Nogle af hans mest kendte værker inkluderer den klassiske Colonial Chair, som er et ikonisk eksempel på dansk møbeldesign, samt flere andre stole, borde og skabe, der stadig er eftertragtede af samlere og designentusiaster i dag.

Håndværksmæssig kvalitet var kendetegnet for møblerne:

Wanschers arbejde har haft en varig indflydelse på den danske designtradition og fortsætter med at blive fejret for sin enkelhed, elegance og håndværksmæssige kvalitet. Han anses i dag for at være en af de store pionerer inden for skandinavisk designhistorie.

Møbelpolstring i København:

Vi ombetrækker og ompolstre Ole Wanscher møbler på vores værksted i Brønshøj, København. Dine Ole Wanscher møbler vil tage sig ud fra den bedste side når de har forladt vores værksted. Møbelstof og læder, vi har flere forskellige kvaliteter, farver og mønstre du kan vælge imellem. Enkelte af Ole Wanschers møbler kan endda ombetrækkes med hestehårs betræk.

Er træværket blivet trist eller er det gået i stykker, så er det noget vores møbelsnedkeri kan hjælpe dig med.

Og har du nogle af de møbler som Ole Wanscher har designet hvor der er brugt flet, som fx. Colonial Chair, så kan vi også udskifte fletten.

Nye hynder til Ole Wanscher gyngestol model FD110
ombetrækning af Ole Wanscher Rungstedlund spisebordsstole
Ole Wanscher Senator armstol, montering af ny bund
ombetrækning af Ole Wanscher sofa model 166 Senator med stof Balance
ombetrækning og renovering af Ole Wanscher armstol model FH1675
Ombetrækning af Ole Wanscher stol produceret af Snedkermester A. J. Iversen
ombetrækning af Rungstedlund stole designet af Ole Wanscher
ombetrækning og istandsættelse af Ole Wanscher stol model PJ112
Nye hynder til Ole Wanscher Colonial Chair
Ole Wanscher senator stol slebet og lakeret. ny sæderamme
A. J. Iversen og Ole Wanscher stole ombetrukket med læder

Hvis du har nogle Ole Wanscher møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.