Ompolstring af Kai Kristiansen møbler

Kai Kristiansen (1929 –

Kai Kristiansen har tegnet rigtig mange populære møbler. Spisebordsstolen model 42 med vipperyg – som også kaldes Z-stolen, er tegnet i 1956 og det er virkelig en klassiker som vi tit ser her på værkstedet. Men han har også tegnet mange andre møbler, både stole, lænestole, sofaer, borde, bænke, skriveborde og meget mere. Møblerne blev produceret hos mange forskellige fx. Magnus Olesen, Christian Jensen Møbelsnedkeri, Schou Andersen, Fritz Hansen, Oddense Maskinsnedkeri m.f.

Herunder kan du se nogle eksempler af Kai Kristiansen møbler som har været forbi vores værksted.

Spisebordsstol med vipperyg

Kai Kristiansens spisebordsstol med vipperyg. Model 42 – som også bliver kaldt Z-stolen er nok en af hans mest populære stole. Stolen blev oprindeligt produceret af V. Schou Andersen.
Vi ompolstrer model 42 på vores værksted i både møbelstof og i læder. Ind i mellem er beslaget i ryggen også i stykker, men det kan vores møbelsnedker reparere.
Har du nogle Kai Kristiansen stole der trænger til en ompolstring. Så kan du trygt indlevere dem på vores værksted i København. Vi har nemlig stor erfaring med netop den stol. Vi rådgiver dig i dit valg af enten møbelstof eller læder, så du får dine stole til at passe til din smag og dit hjem.
Herunder kan du se et par eksempler på Kai Kristiansen stole ombetrukket i en læder eller møbelstof. Det kan måske give dig et indtryk af hvordan dine stole kan komme til at se ud.

ombetrækning af Kai Kristiansen stol model 42 med vipperyg, z-stolen
z-stolen model 42, designet af Kai Kristiansen ombetrukket med stof Klassik farve 249
ombetrækning af Kai Kristiansen spisebordsstole
Ombetrækning af Kai Kristiansen stole model 42 med sort læder Soave
Ombetrækning af Kai Kristiansen stole model 42 med uldstof Margrethe
ombetrækning af Kai Kristiansen stole model 42 med læder Savanne
Kai kristiansen stol model 42 ombetrækkes
ompolstring af Kai Kristiansen stole model 42 med læder Savanne farve sort
ombetrækning af Kai kristiansen stole model 42 med almue stof design Hesselø
stole model 42 med vipperyg designet af Kai Kristiansen  - også kaldet z-stolen. Ombetrukket med stof   Ploegewool
Kai Kristiansen stole model 42 ombetrækkes med læder
6 stole model 42 med vipperyg designet af Kai Kristiansen  - også kaldet z-stolen. Ombetrukket med stof Hallingdal fra kvadrat
stole model 42 med vipperyg designet af Kai Kristiansen  - også kaldet z-stolen. Ombetrukket med stof anilin læder Soave i sort

Model 31 med rund ryg

Denne spisebordsstol med rund ryg er også lidt af en møbelklassiker. Siddekomforten er perfekt, så vi forstår godt at stolen er eftertragtet. Kai Kristiansen designede stolen helt tilbage i 1956, men designet holder stadig. Schou Andersen stod også for produktionen af denne spisebordsstol. Stolen er flot uanset om den er ompolstret i læder eller møbelstof. Husk vi har et stort udvalg af både møbelstof og læder du kan vælge imellem. I alle mulige farver, kvaliteter og med eller uden struktur.

ombetrækning og renovering af Kai Kristiansen stole model 31
Ombetrækning af Kai Kristiansen stole med uldstof
ombetrækning af Kai Kristiansen stole model 31 med stof Hallingdal
ompolstring af Kai Kristiansen stole model 31 med rund ryg.

Stol model Kompas / Compass

Kai Kristiansens stol model Kompas / Compass er designet i ’60erne. Schou Andersen SVA Møbler stod for at producere stolene.Igen en stol der vil være flot uanset om den bliver ompolstret i møbelstof eller læder.

reparation af Kai Kristiansen stol model Kompas

Hvis du har nogle møbler der trænger til en ompolstring eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.