FAQ

 • FAQ – Ompolstrer I design møbler ?

  Ja, vi polstrer alle slags møbler, både designmøbler, antikke møbler og bare helt almindelige møbler som du holder af og som betyder noget for dig.

 • FAQ – Hvad koster en ombetrækning?

  Der er flere ting, som afgør prisen for en ompolstring. Det nemmeste er at du sender et par tydelige billeder af dit møbel til os på mail. Vi vil gerne se møblet fra flere sider. Evt. også med og uden hynder. Men uden tæpper, kæledyr og bamsen. Skriv dernæst et par ord om, hvad dine ønsker er for dit møbel. Så kigger vi på det og vender tilbage med et prisoverslag.

 • FAQ – Men kan det svare sig ?

  Det kommer an på så meget. Nogle gange, specielt med design møbler, kan det økonomisk betale sig at ombetrække. Men en del design møbler bliver i dag produceret i lande med en meget lavere timeløn end i Danmark – og tit også med helt andre arbejdsvilkår. Der kan det være svært for os at matche prisen i forhold til et nyt møbel.  Men andre gange er det måske ikke det økonomiske aspekt der tæller, det kan være et arvestykke som betyder noget helt specielt for netop dig – så er det møbler med hjerte og kærlighed og historie for din familie. Den slags kan ikke gøres op i penge, der er det glæden ved at bevare nogle gode minder – og det kan altid betale sig.

 • FAQ – Hvorfor har i ikke priser på jeres hjemmeside ?

  Det er korrekt at vi ikke har priser på ombetrækning, stoleflet og snedkerarbejde da disse typer arbejder meget sjældent er standard arbejde og afhænger derfor af flere ting. Du er velkommen til at sende et par billeder til vores mail. Så vender vi tilbage til dig, evt. med nogle opfølgende spørgsmål, og eller et prisoverslag. 
  Men vi har fra priser på nye sovesofaer og her kan du nærmest selv være med til at designe de fleste af vores modeller. Priserne afhænger derfor af mange aspekter og derfor har vi kun “fra” priser.
  Når du besøger vores butik, guider vi dig gennem valget og udregner en pris. Men du er også velkommen til at ringe – eller maile til os omkring en speciel model, så kan vi give dig en indikation og en “startpris”. Det samme gælder de flere andre af vores møbler i butikken, såsom spiseborde og stole mv. Men vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

 • FAQ – Hvilke materialer bruger I?

  Det kommer an på hvilket møbel det drejer sig om. Vi har mange års erfaring og ved hvilke materialer der egner sig bedst til de forskellige opgaver. Derudover har vi et stort udvalg af møbelstoffer og møbellæder i god kvalitet, som du kan vælge imellem.

 • FAQ – Bruger I kun uldstoffer?

  Nu er uldstoffer et rigtig godt valg til de fleste møbler, særligt uld blandet med et andet materiale. Det giver nemlig både et slidstærkt stof og et stof som fra naturens side skyr snavs.
  Men vi har stoffer i alle mulige materialer. Rigtig mange af de nyere møbelstoffer er produceret af genbrugsmaterialer. Det kan være uld fra overskudsproduktion som normalt ville være kasseret. Og der er møbelstoffer lavet af plastik flasker, eller plast fra verdenshavene. Der er en kæmpe udvikling i gang til gavn for miljøet – til gavn for os alle.  Genbrug er godt!
  Vælger du et slidstærkt stof er det også til gavn for vores miljø, for det betyder at det holder meget længere og ikke skal skiftes så tit. Men valget er selvfølgelig frit og det er jo bestemt også vigtig at det er et stof du kan lide, et stof der passer til møblet – og ikke mindst noget der passer hjem til dig.

 • FAQ – Mit sofabord har fået nogle pletter – kan i fixe det ?

  Ja, vi kan ihvertfald ordne de fleste borde. Send nogle billeder og mål til os på mail. Vi skal både bruge nærbilleder af skaden og billeder af hele bordet. Og så skal vi vide om dit bord er lakeret, vokset, sæbebehandlet eller oliebehandlet. Og hvis du kan se det, om dit bord er massivt eller fineret.

 •  FAQ – Leveres jeres møbler samlet, eller skal jeg selv samle dem?

  Når du bestiller nye møbler hos os, er nogle møbler samlet fra fabrikken andre skal samles. Hvis du bor i Storkøbenhavn, kan du bestille os til at levere og samle de nye møbler.

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.