Wooly og Margrethe - uldstof lavet af genbrugsuld

Møbelstof og læder

Uanset om du skal have ompolstret dine møbler eller have nye møbler, så skal du tage et der et valg mellem møbelstof og læder. Udtrykket og udseende for dine møbler afhænger af dit valg. Du skal vælge farve, men slidstyrke og vedligeholdelse er også vigtige parameter du skal tage højde for. Vi hjælper dig, så du får den løsning der passer bedst til dig.

Møbelstof

Vi har et bredt udvalg af møbelstoffer, i alle mulige kvaliteter, mønstre, vævninger og farver. Vi har klassiske møbelstoffer, stilstoffer og mere modernede stoffer. Møbelstoffer af anderkendte designere og producenter. Der er møbelstoffer der er egnet til hårdt brug, mere pyntede stoffer, stoffer til hynder og pyntepuder. Vi har uldstoffer, bomuldsstoffer, lækre velour stoffer og en masse andre materialer og kombinationer. Meget oppe i tiden er møbelstoffer lavet af genbrugsmaterialer. Det kan være møbelstoffer for der er anvendt overskuds materialer fra andre produktioner. Der er møbelstoffer lavet af plastikflasker og ikke mindst møbelstoffer hvor der er brugt plast fra havene. Udvilklingen af møbelstoffer hvor der er tænkt på miljøet er i rivende udvikling og der kommer et større og større udvalg af netop disse stoffer.

Læder

Vi tilbyder også ombetrækning med forskellige typer læder. Du kan læse mere om de forskellige typer læder herunder.

Anilin-læderet er fremstillet af de fineste råhuder og har en naturlig overflade. Læderet er naturligt og ubehandlet, det betyder også at der kan være mærker efter ar og insektbid. Hvert skind er unikt og giver dine møbler et smukt præg. Da læderet ikke har nogen behandling vil læderet over tid ved eksponering for lys ændre farve og få patina. Anilin-læder er 100% åndbart og yderst behageligt at sidde på.

Semi-anilin læder er garvet og farvet, og efterfølgende har det fået en pigmenteret finish og topcoat. Overfladen er stadig naturlig med synlige porer, hvilket opretholder åndbarheden. Den transparente overfladebehandling beskytter mod pletter og lyspåvirkning, samtidig med at bevare det naturlige udseende og høje komfortniveau. Den lette overfladebehandling gør læderet nemt at vedligeholde og mere modstandsdygtigt over for slid. Det gør det derfor velegnet til møbelpolstring.

Til hårdere brug i fx. hotel og restaurationsbranchen har vi også korrigeret og dækfarvet læder, som har en overfladebehandling, der gør det smuds- og pletafvisende. Korrigeret læder er let at passe, men har ikke den samme åndbarhed som anilin og semi anilin læder har.

 

Vejledning:

Vi er naturligvis klar til at vejlede dig i dit valg af møbelstof & læder, så du finder den helt rigtige løsning til netop dit møbel og dit hjem.

 

 

 

 

 

Fotos er på vej

Vi er ikke helt færdig med denne side endnu.
Se gerne på vores facebook og instagram profil,

Spørg endelig hvis der er noget bestemt du leder efter !!

På forhånd tak for tålmodigheden.

Hvis du har nogle møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.