Ombetrækning af Arne Jacobsen møbler. Her er det en syverstol med armlæn ombetrukket i læder.

OMBETRÆKNING, REPARATION OG ISTANDSÆTTELSE AF ARNE JACOBSEN MØBLER

ARNE JACOBSEN (1902-1971)

Arne Jacobsen, en af Danmarks mest fremtrædende arkitekter og formgivere, efterlod en betydningsfuld arv inden for designverdenen. Udover at skabe imponerende bygningsværker har Jacobsen sat sit præg på møbeldesign, inventar, bestik, gulvtæpper, lamper og meget mere. Hans kreative genius manifesterer sig i adskillige mesterværker, herunder Ægget, Svanen, Syveren, Myren, Oxford-stolen, Dråben, Oksen, Lufthavnsstolen og mange andre, der alle bærer hans unikke æstetik.

Ompolstring af Arne Jacobsen Møbler

Vores erfarne team af håndværkere er dedikeret til at bevare og forbedre værdien af dine Arne Jacobsen møbler. Vi går langt ud over blot at ombetrække; vi foretager omhyggelige reparationer og istandsættelser, der respekterer hvert møbels unikke historie.

Vores engagement i at bevare arven fra Arne Jacobsen gennemsyrer hvert trin af vores arbejde, og vi ser frem til at bringe dine møbler tilbage til deres fulde pragt. Kontakt os i dag og få mere at vide om, hvordan vi kan  ompolstre dine af Arne Jacobsen Møbler med kærlighed og omhu.

 

Eksempler på møbler der er istandsat.

Nedenfor kan du se mere om nogle af de Arne Jacobsen møbler der har været forbi vores værksted for at blive ombetrukket, istandsat og repareret. Det er både stole og sofaer.

 

Syveren, myren, grand Prix, Mågen eller Liljen

Arne jacobsens skal stole har ud over et model nummer, rigtig mange kælenavne.  Herunder ser du et par eksempler på stole der har været forbi vores værksted til enten en reparation eller en ompolstring.

Ombetrækning af Arne Jacobsen syverstol 3107
Arne Jacobsen syver stole ombetrukket med læder Savanne farve cognac
Vi limet Arne Jacobsen syverstole
reparation af Arne Jacobsen syver stole
Arne Jacobsen syver stole repareres
ompolstring af Arne jacobsen 3107 syverstol
Arne Jacobsen syver stole ombetrækkes
ombetrækning af syverstole med læder

mayor sofa

Mayor sofaen AJ5 er Inspireret af den internationale modernisme. Sofaen er designet til Søllerød Rådhus, bygget fra 1939-1942.

Arne Jacobsen sofa model Mayor ombetrækkes

Lufthavns serien

FH3300- seerien eller lufthavnsserien som den også bliver kaldt, da den har stået i en række danske og internationale lufthavne. Arne jacobsen designede denne serie i 1956..

ombetrækning af Arne Jacobsen lufthavns stol model 3301 med stof hallingdal farve 944

Oxford stolen

Arne jacobsens Oxford stol som både bruges som kontorstol, konference stol og spisebordsstol er lavet i mange varianter. Både med og uden armlæn. Der er forskellige højder på ryggen og så er der også forskellige tykkelser på skummet. Herunder er et par eksempler på Oxford stole i stof og læder lavet på vores polstrerværksted.

Arne Jacobsen Oxford stol ombetrukket med microfiber stof Comfort
Arne jacobsen Oxford stole med armlæn ombetrækkes
Ompolstring af Arne Jacobsen Oxford stole i læder

Ægget og Svanen

Arne Jacobsen designede Ægget og Svanen i 1958 som en del af indretningen af SAS-hotellet. De tidligste modeller af ægget er uden siddepuden og med mere polstring i sædet. Soklen har også ændret sig undervejs, ligesom der også er komme vip på stolene. Herunder ser du et par eksempler på Ægget og Svanen som vi har ombetrukket.

Vi kan ombetrække din Arne Jacobsen Svane stol i både løkkert møbelstof og i læder
Arne Jacobsen Svanen ombetrukket i sort læder Savanne
Ompolstring af Arne Jacobsen Ægget og skammel
Ompolstring af Arne Jacobsens lænestol model Ægget
Arne Jacobsen ægget, ombetrækning af sædepude

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.

Hvis du har nogle Arne Jacobsen Møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk