ompolstring af Hans J. Wegner møbler

Hans J. Wegner, Bamsestol model AP19

Hans J. Wegner (1914-2007)

Hans J. Wegner var en bemærkelsesværdig skikkelse inden for dansk møbeldesign. Han indskrev sit navn i historien som en af landets mest produktive og anerkendte møbeldesignere. Wegner var både snedker, arkitekt og møbelarkitekt. Han skabte derfor et imponerende antal møbler. Møblerne spænder over bredt, fra polstrede møbler og stole med flet til elegante træmøbler som borde, skabe og stole.

Wegners uddannelse.

Allerede som 14-årig kom Hans J. Wegner i lære som snedker. Senere fortsatte han sin uddannelse på kunsthåndværkerskolen, før han for alvor kastede sig ind i verdenen som møbelarkitekt. Hans tidlige træning som snedker afspejles tydeligt i hans designs, og selvom det måske ikke er dokumenteret, kan man intuitivt fornemme, at hans møbler er skabt med en dyb forståelse for håndværk og materialer. Denne karakteristika gør mange af hans møbler velegnede til renoverings- og ombetrækningsprojekter.

 

Danske designklassikere.

Hans J. Wegners arv lever videre, da mange af hans mest ikoniske møbler fortsat produceres af anerkendte møbelvirksomheder som PP Møbler, Carl Hansen & Søn og Getama. Disse møbler har opnået international anerkendelse og betragtes som tidløse designklassikere. Men Wegner har også mange møbler som ikke længere er i produktion. Det gør dem ikke mindre interessante og de er bestemt vigtige at bevare for eftertiden og fordi du holder af netop disse møbler.

Vi tilbyder ombetrækning og ompolstring af Hans J. Wegner Møbler

Vores værksted har heldigvis har fornøjelsen af at arbejde med adskillige Wegner-møbler gennem tiden.  Nedenfor kan du finde eksempler på nogle af de restaurerings- og ombetrækningsprojekter, vi har gennemført. Vi håber, at disse eksempler kan inspirere dig i forhold til at give nyt liv til din Wegner stol eller sofa. Vi håber derfor du vil vælge os næste gang din Wegner klassiker skal ompolstres.
Husk at vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte stof eller læder. Så det både passer til Wegners møbelklassikrere og harmonerer med din personlige stil og dit hjem.

Se også vores side med møbelsnedkeri og med stoleflet. 

 Ompolstring af Hans J. Wegner møbler:

Har du nogle Hans J. Wegner møbler der trænger til en ompolstring, så kontakt os i dag.

Ombetrækning og renovering af Hans J. Wegner stole

FÅ din Wegner Bamsestol OMPOLSTRET på VORES VÆRKSTED

Er du den heldige ejer af en af Wegners mest ikoniske lænestole, nemlig bamsestolen?  Trænger den til en ombetrækning for så er det noget vi kan hjælpe dig med på vores polstrerværksted  i Brønshøj. Vi går meget højt op i både materialerne og polstringen. Det betyder at du kan være sikker på at din bamsestol kommer til at fremstå helt perfekt igen.

Eksempler på AP19 og AP29 Bamsestol og skammel som vi har ompolstret:

Vi viser herunder et par eksempler på nogle af de bamsestole – model AP19, som vi har ombetrukket. Nogle er så heldige at de også har skamlen til bamsestolen model AP29, den kan vi også ombetrække.

Sammen med dig finder vi ud af hvordan din bamsestol skal se ud. Om puden skal have en farve og stellet en anden. Om knapper og keder skal lave i møbelstof, eller om det vil være en flottere løsning i læder.

2 lave Albert stole designet af Finn Østergaard, ombetrukket med uldstof Ploegewool
ombetrækning af Wegner bamsestol og skammel, model AP19 og AP29, med stof hallingdal farve 657 rød
Ombetrækning af Wegner bamsestole. Her ombetrukket med Hallingdal farve 200. Keder og knapper er lavet i læder Savanne antique brun
ombetrækning af Hans J. Wegners bamsestole model AP19 med stof Hallingdal farve 123 grå
Ombetrækning af Hans J. Wegner bamsestol og skammel, model AP19 og AP29, med stof Barnum farve 24 lana. Keder og knapper i læder Soave farve nougat
Ombetrækning af Hans J. Wegners bamsestol model AP19 med stof Hallingdal farve 733
Hans J. Wegner bamsestol og skammel ombetrukket med stof Hallingdal farve 100 og med keder og knapper i læder Savanne antique
Hans J. Wegner lænestol model AP19 bamsestolen, ombetrækning
ombetrækning af Hans J. Wegners bamsestole
ny sædehynde til Hans J. Wegners bamsestol model AP19

Hallingdal og Nanna Ditzel

Hallingdal, er det klassiske valg til ompolstring af mange af Hans J. Wegners møbler. Stoffet står som et ikon inden for tekstildesign. Kvadrats første tekstil, ‘Hallingdal’, har gennem årene cementeret sig som arketypen for uldne tekstiler. Dette slidstærke møbelstof, oprindeligt designet i 1965 af Nanna Ditzel, har evnet at bevare sin tidløse elegance og funktionalitet. Stoffet fås nu i en opdateret version med en fornyet farveskala: Hallingdal 65.

Hallingdal 65 er en mesterlig kombination af uld og viskose, to materialer der komplementerer hinanden på forbløffende vis. Ulden bidrager med enestående holdbarhed og fleksibilitet, hvilket sikrer, at møbelstoffet bevarer sin form og kvalitet gennem årene. Samtidig tilføjer viskosen en subtil glans og dybde til farverne, hvilket giver møblerne en unik og indbydende udstråling.

Den nøje udvalgte sammensætning af materialer i Hallingdal 65 er ikke blot et resultat af teknisk ekspertise, men også en hyldest til håndværket og designet. Ulden og viskosen gennemgår en omhyggelig farvningsproces, før de spindes, hvilket resulterer i en stoftekstur af exceptionel rigdom. Dette trin i produktionsprocessen forstærker stoffets naturlige skønhed og sikrer, at farverne fremstår levende og nuancerede.

Hallingdal 65 er ikke blot et valg baseret på æstetik, det er et valg for dem, der søger holdbarhed, komfort og en tidløs elegance til deres møbler. Med sin lange historie og opdaterede design fortsætter dette tekstil med at være et førsteklasses valg for dem, der ønsker at forvandle Wegners møbler til ikke kun praktiske møbler, men også kunstværker af tekstil.

Wegner og Børge Mogensen

Model FH1788 Lænestol fra Fredericia Furniture er et tidløst mesterværk designet af Hans J. Wegner i 1974. Wegner, kendt som “stolens mester,” skabte denne lænestol som en elegant pendant til Børge Mogensens Tremmesofa. Den harmoniske kombination af raffineret design og enestående siddekomfort gør denne lænestol ideel som en central del i din stue.

Vi fremstiller naturligvis nye hynder til denne model. Du kan vælge om det skal være i stof eller læder. Om du vil have knapper i eller ej. I samarbejde med dig finder vi frem til den løsning der passer dig bedst.

Trænger stolen også til nye gjorde, er det også en opgave vi udfører. Og er træværket ikke længere så pænt, kan stolen også komme forbi vores snedkerværksted.

Herunder er et par eksempler på Wegners FH1788, som har været forbi vores værksted.

Har du også Børge Mogensens tremmesofa kan du med fordel klikke på nedenstående link.

 

Vi fremstiller nye hynder til Wegner møbler. Her er det nye hynder til model FH1788 med Hallingdal farve 190 sort
Nye hynder til Hans J. Wegner armstol model FH1788 i læder Savanne farve cognac
Vi fremstiller nye hynder til Hans J. Wegner møbler. Her har vi lavet nye hynder til model FH1788 med stof Hallingdal farve 166 og 190
Montering af nye gjorde på sæderamme til Hans J. Wegner stol model FH1788

Hans J. Wegner lænestol model GE284

Endnu en af Wegners populære lænestole produceret hos Getama. Model GE284. Vi fremstiller nye hynder til stolen, og trænger den til en ny bund i sædet klare vi også den opgave. På vores snedkerværksted kan vi også tage os kærligt af træværket hvis det også trænger til en opfriskning. Unanset om det er en slibning og sæbe eller oliebehandling, eller du ønsker at stolen skal lakeres eller males.

Stof eller læder

Vi giver dig valget mellem stof eller læder til de nye hynder, så du kan tilpasse din lænestol efter din personlige stil og smag. Uanset om du foretrækker det varme og luksuriøse udtryk af læder eller den bløde komfort og alsidighed af stof, har vi et bredt udvalg af materialer og farver at vælge imellem. Du kan også vælge en kombination, hvor sædehynden fx. er lavet i læder og ryghynden i stof.

Fornyelse med respekt

Vi forstår, at Wegners møbler fortjener omhu og opmærksomhed, og vores erfarne håndværkere sikrer, at ombetrækningen af din lænestol bliver udført  håndværksmæssig korrekt.

Kontakt os

Så hvis din stol trænger til en ompolstring, lad os hjælpe dig med at genoplive og forny den. Kontakt os i dag og lad os finde ud af hvordan netop din stol skal se ud.

Herunder kan du se et par eksempler på Wegners model GE284 som vi har sat i stand, og måske kan de give dig inspiration til hvordan din stol skal se ud.

Vi fremstiller nye hynder til Wegner stole model GE284
fremstilling af nye hynder i møbelstof og læder til Hans J. Wegner armstol model GE284
nye hynder i koldskum til Hans J. Wegner armstol model GE284
Ombetrækning af Hans J. Wegner lænestol model GE284 med læder incl. skammel
Nye hynder til Wegner lænestol model GE284 lav

Populær Wegner sofa model GE236

Ompolstring af Hans J. Wegner sofa, model GE236, på vores værksted.

Hvis Epeda-hynderne på din Wegner-sofa har brug for renovering, er det en opgave vi kan påtage os. Er fjedrene i hynderne  knækkede eller flade, kan vi tilbyde at levere nye Epeda-hynder, der opfylder de høje standarder, som Wegners design kræver. Alternativt kan vi levere hynder i koldskum for at sikre optimal komfort og holdbarhed.

Vores udvalg af møbelstoffer giver dig mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver og teksturer, så du kan tilpasse din Wegner sofa efter din personlige smag og stil. Uanset om du ønsker at bevare det originale udseende eller give sofaen et friskt og moderne præg.

Herunder ser du et par eksempler på Wegner sofa model GE236 som vi har sat i stand på vores værksted.

ombetrækning af Wegner sofa model GE236, nye koldskumshynder, stof Hallingdal farve 116
Hans J. Wegner sofa model GE236, ombetrukket med stof Hallingdal farve 733 blå, nye holdskumshynder i sæde og ryg

savbukkestolen model CH28 og CH29

Wegner, var virkelig en mester i dansk design. Han tegnede den ikoniske CH29 Savbukstol i 1952, inspireret af tømrernes traditionelle savbukke. Stolen er virkelig populær og det forstår vi godt.

Ompolstring af Wegners Savbukkestol

CH29 Savbukstolen, en designklassiker og en elegant spisebordsstol, har ikke kun et unikt udtryk, men også komfortabel polstring. Vi giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og farver, så du kan tilpasse stolen efter din personlige smag.

Vi tilbyder ikke kun ombetrækning og ompolstring. For vi kan også sætte træværket i stand. Vil du have stolene skal være sæbebehandlet for en naturlig glød, oliebehandlet for en varm og dyb farve, lakeret for et poleret udseende eller malet for et moderne touch – valget er dit.

Hans J. Wegners CH28 loungestol fra samme år, 1952, er også en perle af dansk design. Denne stol kan vi selvfølgelig også tilbyde at ompolstre – og ordne træværket hvis det trænger.

Herunder kan du se forskellige eksempler af Savbukke stole der har været forbi vores værksted.

 

ombetrækning af savbukkestole. Hans J. Wegner CH29 med læder Savanne farve Walnut
total istandsættelse og polstring af Hans J. Wegners savbukkestole model CH29 med sort læder. Træværket er slebet og lakeret.
ombetrækning af Wegners savbukkestole model CH29 med læder
Vi ombetrækker Hans J. Wegner møbler. Her har vi ombetrukket 6 CH29 savbukkestole med stof Hallingdal farve 733
Hans J. Wegner savbukkestole slebet og oliebehandlet. Ombetrukket med uldstof Margrethe

Når kælenavnet er cigaren

Når kælenavnet lyder som “Cigaren,” ved du, at vi taler om den ikoniske GE 240-serie. Serien består af lænestole , skamler og sofaer designet af Hans J. Wegner og produceret hos Getama. Denne serie blev kendt som “Cigaren” på grund af den karakteristiske form på armlænet. Og som har gjort Wegners populære og klassiske møbler genkendelige.

Ompolstring af GE240

De oprindelige hynder i GE 240-serien er lavet med epeda indlæg, hvilket betyder fjedre, der giver en rigtig god komfortoplevelse. Hvis dine hynder er i god stand, kan vores møbelpolstre puste nyt liv i dem og bevare den opringelige komfort, som Wegner havde i tankerne. Alternativt tilbyder vi også muligheden for at levere helt nye epedahynder eller vi kan erstatte dem med moderne koldskumshynder.

Vi har også eget snedkerværksted og kan derfor også tilbyde renovering af træværket. Uanset om det er en restaurering med sæbebehandling, en varm og dyb oliebehandling, en elegant lakering eller en moderne maling.

 

Hans J. Wegner cigar stole. Model GE240. Slevet og lakeret. Epeda ryghynde renoveret. Ny epeda ryghynde i sædet. Betrukket med stof Fiord fra Kvadrat.
Total renovering af Hans J. Wegner cigarstole model GE240. Træværket er slebet og lakeret. Epedahynderne er renoveret og betrukket med uldstof Ploegewool
nye koldskums hynder til Hans J. Wegners cigarstol model GE240. Med stof Hallingdal farve 733
Hans J. Wegner stol model GE240 cigaren, epeda hynder renoveret og betrukket med Hallingdal farve 180

Hans J. Wegner GE290 serien

Wegners GE290-serie er en omfattende kollektion, der spænder over sofaer, lænestole og skamler – en sand manifestation af Hans J. Wegners geniale designvision. Disse møbler er originalt udstyret med epeda hynder, fjedrene i hynderne giver en rigtig god komfort. Og møblerne hører bestemt til nogle at de populære Wegner møbler.

Ompolstring af Hans J. Wegner møbler i GE290 serien

Er hynderne i god stand, kan vores møbelpolstrer genoplive og forny dem, så de bevarer deres opringelige kvaliteter. Hvis fjedrene derimod viser tegn på brud eller er blevet flade, kan vi tilbyde nye hynder. Du kan vælge mellem hynder som de originale epeda indlæg, eller alternativt vælge moderne koldskumshynder.

Vi kan på vores snedkerværksted tilbyde at renovere træstellet, således at det igen står flot, uanset om det skal sæbebehandles, oliebehandles, lakeres eller males.

Kontakt os i dag, og lad os ompolstre og renovere dine Wegners GE290-møbler

 

Ombetrækning af Hans J. Wegner lænestole og skammel model GE290 med stof Hallingdal farve 200. Træværk slebet og lakeret.
Ombetrækning af Hans J. Wegner lænestol model GE290A med stof Hallingdal farve 980
Wegner møbler repareres. Hans J. Wegner skammel model GE290S repareret og istandsat.
Slibning og sæbebehandling af Wegner lænestol model GE290. Epeda hynder renoveret og betrukket med Hallingdal farve 890
Gul Lænestol. Hans J. Wegners lænestol model GE290, slebet og lakeret. Hynder betrukket med gul Hallingdal

AP15 og AP16

Oplev charmen fra 1950’ernes elegance ved at vælge ompolstring til dine Wegner lænestole, model AP15 og AP16. Disse klassiske stole, designet af Hans J. Wegner, bærer arven af tidløs skønhed og funktionelt dansk design.

 Stolene, der er udformet med nøje overvejelser om komfort og æstetik i 1950’erne, fortjener en opmærksom hånd og et opdateret udtryk i dagens moderne indretning. På vores polstrerværksted i København, har vi stor erfaring med at ombetrække Wegners møbler. Ligesom vores møbelsnedkere kan trylle med træværket og få det til at stå flot og med glød igen. Vi tilbyder både sæebebehandling, oliebehandling, lakering i klar lak eller hvis du skulle ønske det maling i en farve.

Vores erfarne håndværkere vil guide dig gennem valget af stof eller læder, så du kan tilpasse dine Wegner lænestole efter din personlige smag og stil. Uanset om du ønsker at bevare det originale udseende eller give stolene et friskt pust, har vi et bredt udvalg af materialer og farver at vælge imellem.

Kontakt os i dag hvis du har en eller flere af Wegners lænestole der trænger til en ompolstring.

Se eksempler på Wegners stole model AP15 og AP16 der har været forbi vores værksted.

 

Istandsættelse af Hans J. Wegner lænestole model AP15. træværket er limet, slebet og lakeret.  Stolen er ombetrukket med stof hallingdal farve 960 og 980
Hans J. Wegner armstol model AP16 ombetrukket med stof Hallingdal farve 960 grøn
Ombetrækning af Hans J. Wegner stole model AP16

Genbrug og Miljøpåvirkning

Når du vælger at bevare og renovere dine møbelklassikere, går du ikke kun på opdagelse i fortiden, men du bliver også en værdifuld beskytter af den danske kulturarv. Men din indflydelse stopper ikke nødvendigvis der. I renoveringsprocessen har du endda muligheden for at træffe valg, der går skridtet videre ved at vælge slidstærke møbelstoffer lavet af genbrugsmaterialer. Derved skaber du en harmoni, hvor både æstetik og bæredygtighed forenes i en højere enhed.

Wooly og Margrethe – 70% genbrugsuld

Vi er stolte over at tilbyde flere forskellige møbelstoffer, hvor fokus på påvirkningen på miljøet og genbrug af materialer er i højsædet. Et fremragende eksempel er stoffer som Margrethe og Wooly fra Nevotex, der ikke blot er slidstærkt, men også bæredygtigt. Margrethe og Wooly væves af 70% genbrugsuld, der kan være tiloversblevet materiale fra konfektionsfremstilling eller andre uldprodukter, som bliver genanvendt.

CO2 påvirkningen

At vælge genanvendt uld som i Margrethe og Wooly er en hjælp til miljøet og det er også et skridt mod at reducere CO2-påvirkningen. Hvert produceret kilo af ren ny uld genererer 9 kg kuldioxid, mens processeringen af 1 kilo genanvendt uld kun genererer 0,5 kg kuldioxid. Dette betyder positiv miljøpåvirkning, takket være mindre vandforbrug, mindre energi og lavere CO2-udslip.

Farvekoordinering – vælg og mix

Margrethe er en videreudvikling af den populære Wooly, og selvom vævningen er anderledes, bevares den samme kvalitet og de samme egenskaber. Du kan endda kombinere de to kollektioner, hvor kun fantasien sætter grænser. Så ved at vælge Margrethe og lignende bæredygtige materialer, skaber du ikke kun en ny æra for dine møbelklassikere, men også en positiv indvirkning på vores planet.

Der udvikles nye stoffer hele tiden. Og der er kommet endnu en videreudvikling af Wooly, nemlig stoffet Lillehammer..

Wooly og Margrethe - uldstof lavet af genbrugsuld

Wegner modul sofa model GE280

Wegners modulsofa model GE280 giver fleksibilitet og kan sættes sammen på flere måder, eller stå som enkelt stående moduler eller som en hjørnesofa. Vi du have en 2 personers eller 10 prsoners sofa, så er muligheden her.

Ompolstring af Hans J. Wegners modul sofa

Vi kan ombetrækkes hynderne i din sofa, eller hvis sofaen også trænger til nye hynder, så er det også en løsning vi kan hjælpe med.  Vi har naturligvis møbelstoffer som vil være det helt klassiske valg til denne sofa. Men måske ønsker du dig noget helt andet, og så finder vi også en løsning på det.

Så kontakt os på møbelværkstedet hvis din Wegner sofa trænger til en ombetrækning.

Herunder kan du se et par eksempler af Wegners GE280 der har været en tur forbi vores polstrerværksted.

Ombetrækning af Wegner sofa model GE280
Ombetrækning af Hans J. Wegner sofa model GE280
ombetrækning af Wegner modulsofa model GE280
GE280 ombetrækkes med Hallingdal farve 180

Ombetrækning af Wegner sovesofaer

Wegner har designet flere forskellige sovesofaer og daybeds, men de mest almindelige er nok model GE258 og GE259.
Vi kan ombetrække din sovesofa med ny springmadras og lækkert stof i lige den farve du ønsker dig.

Snak med os på værkstedet om mulighederne. Herunder kan du se et par eksempler af hans sovesofaweer som har været en tur på vores værksted.

 

Renovering og ombetrækning af Hans J. Wegner sovesofa model GE258
ombetrækning af Hans J. Wegner sovesofa model GE258 med stof Rami
Ombetrækning af Hans J. Wegner sovesofa model GE259 med stof hallingdal farve 810

Nye hynder til Hans J. Wegner lænestole og skammel model GE370 og GE375 og GE375s

Wegners lænestole model GE370 og GE375 er lavet både med og uden armlæn.  Og de kan også sættes sammen lidt som et modul system. Lænestolen GE375 med tilhørende skammel indbyder til afslapning og så er der nærmest indbygget bord, så ens kaffekop (eller rødvinsglas) snilt kan stå inden for rækkevidde.

Nye koldskumshynder

Efter mange års brug trænger din e stole måske til nye hynder, det kan vi heldigvis hjælpe dig med her på værkstedet. Og vi har mange flotte møbelstoffer du kan vælge i mellem, både klassiske og lidt mere utraditionelle. Foretrækker du at hynderne skal betrækkes med læder er det også en mulighed.  Vi har også et stort udvalg af kvalitets læder, i forskellige garvninger, overflader og ikke mindst farver.

Nye gjorde

Gjordene i disse stole holder heller ikke evigt. men heldigvis er der mulighed for at udskifte dem. Om du selv vil montere dem eller have os til det er helt op til dig.

herunder kan du se et par eksempler af stole der har væert forbi vores værksted. Måske kan du blive inspireret til hvordan dine stole skal se ud, og ellers hjælper vi dig, viser dig mulighederme og kommer med rådgivning. Så resultatet kommer til at passe hjem til dig.

nye hynder til Hans J. Wegner lænestol og skammel model GE375. Træværket er slebet og lakeret.
Nye hynder til Wegner lænestol model GE370
Nye hynder til Wegners lænestol model GE375 og skammel model GE375s
ny hynde til Wegners skammel model GE375S
Nye hynder til Wegner lænestol model GE375 med stof hallingdal
Nye gjorde til Hans J. Wegners lænestole model GE370 og GE375

Polstret sofagruppe model GE40 designet af Hans J. Wegner

tekst på vej

 

Ombetrækning og istandsættelse af Hans J. Wegner lænestol model GE40 med stof Hallingdal farve 590 orange
Ombetrækning og ompolstring af Hans J. Wegner sofa model GE40 2 personers med stof Halligndal
ombetrækning og istandsættelse af Hans J. Wegner 3 personers sofa model GE40-3
Renovering af Wegner sofa model GE40. Nye hynder, træværk slebet og lakeret. Ny bund. Stof hallingdal fra Kvadrat.

Den runde stol – The Chair – PP501, PP503, JH503

Nok Wegners mest kendte stol. Wegner selv kaldte stolen for den runde stol. Men i udlandet blev den kendt som “The Chair”.

PP503  (produceret hos PP Møbler) og JH503 (produceret hos Johannes Hansen) er med et polstret sæde. Mens PP501 er med et sæde af sjeneflet.

På vores værksted kan vi både ombetrække de polstrede stole og sætte nyt flet på de flettede stole.

ombetrækning af Hans J. Wegner stol model PP503 - the chair - den runde stol - med vegetal læder. Træværket er slebet og oliebehandlet.
Hans J. Wegner PP503 the Chair, ombetrækkes med læder
Ombetrækning af Hans J. Wegner stole model W1 med læder
Hans J. Wegner armstol model CH35 ombetrukket med sort læder
Ombetrækning af hans J. Wegner spisebordsstole
renovering og ombetrækning af Hans J. Wegner lænestol model JH513. Træværket er slebet og lakeret. Stolen er polstret med stof Hallingdal farve 200 beige
Nøglehulsstolen model GE373. Hans J: Wegner gyngestol nøglehullet. monteret med nyt betræk
Hans J. Wegner gyngestol model 674 montering af nye gjorde
Nye hynder til Hans J. Wegner Gyngestol model J16
Nye hynder til Hans J. Wegner gyngestol model J16
Lille 2 personers sofa model GE285, designet af Hans J. Wegner. Ombetrukket med stof Hallingdal farve 116
Vi ombetrækker Hans J. Wegner møbler, her er det 6 lufthavnsstole model AP37 som har fået nyt stof
Hans J. Wegner armstol model GE181 ombetrukket med stof SavaK
Hans J. Wegner Wingchair model CH445

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.