Ompolstring af Ole Gjerløv-Knudsen & Torben Lind møbler

 

 

Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind. Ombetrækning af Moduline sofa

Ole Gjerløv-Knudsen & Torben Lind

Ole Gjerløv Knudsen og Torben Lind er to betydningsfulde skikkelser inden for dansk møbeldesign. Deres samarbejde har efterladt et markant aftryk på den danske designarv. De to designere har arbejdet tæt sammen og har skabt flere ikoniske møbler. Møbler kombinerer æstetik, funktionalitet og en respekt for materialernes naturlige kvaliteter.

Ole Gjerløv Knudsen, født i 1929, er kendt for sit enkle og tidløse design. Design møbler ofte kombinerer træ og stål på en harmonisk måde. Han har en baggrund som arkitekt og har undervist på Kunstakademiets Arkitektskole. Her har han været med til at præge og inspirere kommende generationer af designere. Knudsens designfilosofi fokuserer på enkelhed og brugbarhed. Værkerne er kendetegnet ved rene linjer og en naturlig integration af materialer.

Torben Lind, født i 1924, var en dygtig møbelsnedker og designer, der arbejdede tæt sammen med Ole Gjerløv Knudsen. Lind var kendt for sin præcision og sans for håndværk. Hvilket afspejles i hans møbler. Han havde en unik evne til at forstå og forme træet. Det bidrog til skabelsen af møbler, der udstråler en enkel elegance og funktionalitet.

Sammen tegnede de møbler for bl.a. France & Søn, Ikea og Mogens Kold Møbler. Derudover har Ole Gjerløv-Knudsen også tegner møbler for bland andet Snedkermester Niels Vodder, Interna og Mogens Kold.

For France og søn tegnede  Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind de populære modul møbler Moduline, som kan sættes sammen på forskellig vis og hvor der også er et bord der passer til. Men de tegnede flere møbler og de tegnede også møbler hver for sig.

Møbelpolstring i København:

Herunder kan du se et par eksempler på møbler designet af Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind som har været forbi vores værksted i Brønshøj, København. Har du et møbel der trænger til en ombetrækning, så få en snak med os på værkstedet om mulighederne.

 

Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind. Ombetrækning af Moduline sofa
Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind. Ombetrækning af Moduline sofa med stof Rami
Ompolstring af Moduline sofa designet at Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind

Hvis du har nogle møbler desinget af Ole Gjerløv-Knudsen og Torben Lind der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.