Ompolstring af Kai Lyngfeldt Larsen Møbler

Kai Lyngfeldt Larsen (1920-2001)

Lidt utraditionelt for en møbelarkitekt var Kai Lyngfeldt Larsen først udlært murer og konstruktør. Og han arbejde i mange år på Steen Eiler Rasmussen tegnestue, hvor han var med til at tegne bebyggelsen og bydelen Tingbjerg – som jo lige ligger her i “vores baghave”.
Men i 1946 blev han udlært fra Kunstakadamiet i København, og han har tegnet møbler for flere møbelfabrikker. Han havde sin storhedstid i 50’erne og 60’erne. Men han var aktiv og arbejde helt frem til 1990’erne.

Ompolstring på vores polstrerværksted i Brønshøj, København

Har du et møbel designet af Kai Lyngfeldt Larsen som efterhånden er blevet lidt slidt og trænger til ny polstring. Så kan vi hjælpe dig på vores polstrerværksted i København. Og trænger træværket også til en kærlig hånd, har vi også en møbelsnedker der kan klare den opgave.
Vi har et stort udvalg af smukke møbelstoffer i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre. Ligesom vi også har et stort udvalg af møbellæder som er egnet til polstring på design klassikere.

Ombetrækning af Kai Lyngfeldt Larsen lænestol.

Hvis du har nogle Kai Lyngfelt Larsen møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.