Ompolstring af Fritz Henningsen møbler

ombetrækning af Fritz Henningsen

Fritz Henningsen (1889 – 1965)

Fritz Henningsen var møbelsnedker og møbeldesigner. Da han var færdiguddannet møbelsnedker rejste han rundt i europa for at samle viden og inspiration, inden han igen vendte tilbage til Danmark. Han åbnede egen møbelforretning og lærte fra kundernes feedback om deres behov, og på den måde forbedrede han sine processer og designs. Fritz Henningsen var perfektionist i hans stil og det høstede han stor anderkendelse for. Nogle af hans møbler er lidt mere finurlige mens andre har tydelige træk tilbage i tiden med stilarter i bl.a. empire, rokoko og engelske møbler. Nogle af Fritz Henningsens møbler er stadig i produktion, bl.a. FH419 Herigtage chair, FH436 Coupé sofa, FH429 Signature Chair som produceres af Carl Hansen & Søn. De har også genoptaget produktionen af Fritz Henningsens windsor stole – som vi kan lave hynder til.

Ompolstring af Fritz Henningsen Møbler

Der blev stillet store kvalitetskrav til produktionen af Fritz Henningsens møbler. Og det er bestemt møbler der fortjener et ekstra liv hvis de skulle være blevet slidte og ødelagte. Herunder kan du se nogle at de møbler tegnet af Fritz Henningsen som har været forbi vores værksted. Har du en stol, sofa eller lænestol der trænger til en ompolstring, så kontakt os på værkstedet og lad os sammen finde ud af at få dine møbler tilbage i topform.

Nye hynder til Fritz Henningsen Windsor stole model CH18
renovering og ombetrækning af Finn Juhl Kamin Stol BO59

Hvis du har nogle Fritz Henningsen møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.