Ompolstring af Arne Vodder møbler

 Arne Vodder (1926-2009)

Arne Vodder, en dygtig arkitekt med Finn Juhl som en af sine undervisere, grundlagde sin egen tegnestue i 1951 og markerede sit navn inden for møbeldesign. Hans tætte samarbejde med Sibast Møbler resulterede i en imponerende samling af møbler, der bar hans karakteristiske designsignatur. Ud over samarbejdet med Sibast Møbler skabte Vodder også bemærkelsesværdige møbler for anerkendte virksomheder som Fritz Hansen og Vamo. Hans alsidighed strakte sig endda til at inkludere design af forskellige typehuse.

Herunder kan du se nogle at de møbler tegnet af Arne Vodder som har været forbi vores værksted for at blive ombetrukket og renoveret.

Har du et møbel af Arne Vodder der efterhånden er blevet lidt slidt og trænger til ny polstring. Så kan vi hjælpe dig på vores polstrerværksted i København. Og trænger træværket også til en kærlig hånd, har vi også en møbelsnedker der kan klare den opgave.
Vi har et stort udvalg af smukke møbelstoffer i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre. Ligesom vi også har et stort udvalg af møbellæder som er egnet til polstring på design klassikere.

 

ombetrækning af Arne Vodder lænestol og skammel
renovering og ombetrækning af Finn Juhl Kamin Stol BO59

Hvis du har nogle møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.