Om KC Møbler

Ulla, Kim & Kurt

Møbelværksted siden 1948

KC Møbler har altid sat kvalitet i højsædet, og altid er nu i mere en 75 år.
På værkstedet i dag møder du Kim, Kurt og Ulla.
Men det hele startede altså den 16. april 1948. Hvor Kaj Christensen åbnede firmaet der først hed Kaj Christensens.  Firmaet lå inde i nærheden af Nyhavn i et kælderlokale i Herluf Trolles Gade. Dengang var produktionen møbelstel, som på ladcykel blev leveret ud til møbelpolstere i Københavnsområdet.
Men firmaet voksede og produktionen ændrede sig. Så ud over at firmaet først flyttede til Ingemandsvej 24 i kælderen på Frederiksberg og sidenhen til Vesterbrogade 140 i baggården. Så ændrede firmaet også navn til
KC Sovemøbler.

Kurt på værkstedet på Vesterbrogade

Kaj På værkstedet Kabbelejevej 15

Brønshøj

Den 1. Juli 1959 flyttede firmaet til Kabbelejevej 15 i Brønshøj. Der det nu har ligget i mere end 60 år. I rigtig mange år producerede firmaet sovesofaer til møbelbutikker i hele landet – ja også til udlandet. Men opgaverne ændrede sig i takt med at kunderne fandt ud af at KC kunne meget mere end at producere sovesofaer. Flere og flere specialopgaver kom til og der kom også mange renoveringsopgaver. Derfor skiftede firmaet navn i 1999 til KC Møbler, som vi kender det i dag.

Familiefirmaet

Kaj overdrog firmaet til sønnen Kurt i 1974, og efter et glidende generationsskifte overtog børnebørnene Kim og Ulla KC Møbler helt i 2016. Så nu er det 3. generation der fører KC Møbler videre. Men håndværket og møblerne ligger bare i blodet, så kunderne kommer stadig fra nær og fjern med specialopgaver og møbler der skal renoveres. Og med eget snedkerværksted, polstrerværksted og værksted med stoleflet, er det en meget bred vifte af møbler der bliver afleveret på værkstet.

Kim og Ulla på snedkerværkstedet Kabbelejevej

En af KC Sovemøblers gamle lastbiler

Sovesofaerne

Selvom vi ikke længere selv producerer sovesofaer, så har det stadig en speciel plads i hjertet hos os. Derfor finder du i butikken, Frederikssundsvej 204, nok landets største udvalg af kvalitets sovesofaer. Med vores erfaring og ekspertise omkring sovesofaer, madrasser og ikke mindst møbelstoffer, rådgiver vi kunderne om den bedste løsning til lige netop deres behov. Og kunderne kommer gerne langvejs fra, om det er Bornholm, Nordjylland eller Fanø, så finder vi ud af det – Men lige nu er den sovesofa der er sendt længst væk, vist nok sendt til New York.

Opgaverne

Som det kan ses rundt omkring på denne hjemmeside er opgaverne vi udfører alsidige. Det har også ledt til opgaver for alverdens mennesker, både private og erhverv og i ind- og udland. Der er opgaver med prototyper, både for designere, arkitekter og større virksomheder. Vi laver specialopgaver for fx. hoteller og institutioner, og vi har nogle gode samarbejdspartnere vi kan trække på når der er dele af opgaven som ligger uden for vores arbejdsområder. Men vi skal ikke glemme opgaver for helt almindelige mennesker, som du og jeg. De opgaver er også spændende, for der følger tit en rigtig god historie med når vi skal udføre arbejdet, og vi ved at det er møbler der har en helt speciel plads i hjertet.

Kim, Kurt og Ulla

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.