Butik

Frederikssundsvej 204 i Brønshøj – hjørnet ved Kabbelejevej der finder ud butikken.

Det er i vores butik du skal henvende dig hvis du vil se på nye møbler og hvis du vil se nogle af de møbelklassikere vi har sat i stand og har til salg.

Ekspert i sovesofaer

KC møbler er eksperter i sovesofaer og har stor viden omkring netop disse møbler. Hos os finder du mange forskellige modeller der fungere på forskellig vis og som har forskellige mål. Er det en meget lille sovesofa eller en af de helt store du leder efter, så kan vi hjælpe dig.

Men vi har selvfølgelig også andre møbler i vores butik. Både senge, skabssenge, stole, spisebordsstole, spiseborde, sofaborde, kommoder og meget mere.

Recycling og omtanke

Pyntepuder er også noget vi altid har et stort udvalg af. Mange af dem er unika puder, som vi selv har produceret, ofte af overskudsmateriale fra vores produktion. For på den måde forsøger vi at undgå alt for meget spild.

Og apopos spild, så har vi efterhånden en hel del flotte møbelstoffer produceret med henblik på at passe bedre på vores jord og vores klima. Textiler for de miljøbevidste, det kan være møbelstoffer vævet af genbrugsuld. Stoffer vævet af plast hentet op fra verdenshavene og der er møbelstoffer produceret af plastikflasker. Recycled møbelstoffer er under voldsom udvikling og der kommer hele tiden nyheder af netop disse textiler. 

I butikken vi har det største udvalg af møbelstoffer.

Vi sætter også fokus på “Brugt og istandsat” i butikken. Møbler som vi synes fortjener et ekstra liv. Det kan både være designklassikere, men også andre gode møbler – som har mange flere år tilbage.

Udstilling i kælderen

Udstillingslokalet i kælderen – strækker sig hen under de andre butikker.

 

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.