Ompolstring af Bernt Petersen Møbler

ombetrækning af Bernt Kludestol

Bernt Petersen (1937-2017)

Bernt Petersen, var en bemærkelsesværdig danske arkitekt. Han indledte sin karriere som møbelsnedker i Nyborg, hvilket udgjorde grundlaget for hans alsidige tilgang til design. Senere søgte han mod kunsthåndværkerskolen i København, hvor hans kreative horisonter udvidede sig betydeligt. Denne unikke kombination af håndværksmæssig ekspertise og kunstnerisk uddannelse satte tonen for en enestående karriere inden for arkitektur og møbeldesign.

Efter at have fået vigtige indtryk og færdigheder gennem sit samarbejde med den Hans J. Wegner. Tog Bernt Petersen det dristige skridt at etablere sin egen tegnestue. Under det signifikante navn “Arkitekt Bernt” begyndte han at forme sit eget æstetiske univers og efterlod et varigt indtryk på designscenen. Denne fase af hans karriere blev karakteriseret af nyskabelse og en konstant stræben efter at forene form og funktion på en harmonisk måde.

Bernt Petersen markerede sit navn inden for teaterverdenen ved at skabe flere bemærkelsesværdige møbler til teatre, der ikke kun tjente som praktiske elementer, men også som skulpturelle udtryk for elegance og raffinement. Hans kreative vision manifesterede sig også i private hjem, hvor han er bedst kendt for ikoniske værker som kludestolen og en række møbler, der udforskede skønheden i fransk rørflet.

Vi har både polstrerværksted og fletteværksted og tilbyder renovering af både hynder og flet.

Se mere om stoleflet her: Stoleflet – Møbelværksted | Møbelpolstring | Møbelsnedkeri | Stoleflet (kc-moebler.dk)

Herunder kan du se eksempler på ompolstring Bernt Petersens møbler. Møbler som har været forbi vores møbelværksted for at blive ompolstret.

 

 

Nye hynder til Bernt Petersens kludestol med stof Monza farve 44 blå
Nye hynder og ombetrækning af Bernt kludestol i hørlærred
Nye hynder og ombetrækning af hynder til Bernt Kludestol
Nye hynder til Bernt Kludestol betrukket med Hestedækken

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.