Ompolstring af Erik Buck (Buch) møbler

Ombetrækning af Erik Buch (buck) stole

Erik Buck / Buch (1923 – 1982)

Erik Buck (Buch) var en industriel designer, hvis indflydelse og bidrag til møbeldesign er velkendte og værdsatte. Han var mest kendt for sit arbejde med træmøbler. Han eksperimenterede med materialer som teak, palisander og eg for at skabe tidløse og funktionelle stykker.

En af hans tidlige triumfer var den ikoniske model 49-stol fra 1949. Denne stol, med sin enkle elegance og komfortable design, markerede begyndelsen på en imponerende karriere. Model 49 blev ikke kun begrænset til en spisebordsstol, men blev også præsenteret som en lounge stol. Hvilket bidrog til dens alsidighed og popularitet.

Erik Buck’s tilgang til design afspejlede sig ikke kun i formen af hans møbler, men også i navngivningen af dem. Mange af hans kreationer blev opkaldt efter det år, de blev produceret. Det skabte en tidslinje og et historisk spor i hans omfattende portefølje. Dette gav hans værker en særlig karakter og gjorde det lettere for folk at forstå udviklingen af hans designfilosofi over tid.

Især samarbejdet med Odense Maskinsnedkeri resulterede i nogle af de mest mindeværdige og ikoniske møbler i hans karriere.

Erik Buck var en yderst produktiv designer og formåede at skabe mere end 30 designs, der alle opnåede betydelig succes på markedet.

Skovgaard Jensen producerer stadig Captain Chair modellerne 67 og 67C, samt Jazz chair model 310.
Findahl By Hammel producere hans smukke barstol i 2 højder. Er du på udkig efter denne barstol, så se mere her:

https://kc-moebler.dk/barstole/

Heldigvis vælger rigtig mange at få deres Erik Buck (Buch) møbler ompolstret. Herunder kan du se eksempler af møbler der har været vores polstrerværksted.

 

 

Erik Buch spisebordsstol model 49 ombetrukket med stof Hallingdal
Ombetrækning af Erik Buch spisebordsstole med læder Soave
spisebordsstol model 49 designet af Erik Buch ombetrukket med uldstof Island
ombetrækning af Erik Buch armstol
Ombetrækning af  Erik Buch spiseborsstole model 310 Jazz

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.