Ompolstring af Alf Svensson Møbler

Alf Svensson Kontur easy chair

Alf Svensson (1929-1992)

Alf Svensson var en svensk designer. Han arbejdede bl.a. for Dux, men også for Fritz Hansen i Danmark. I 1961 startede han eget firma sammen med Yngvar Sandström, firmaet hed S-design.

Svensson var en merget produktiv designer, men den stol vi mest ser på vores værksted er hans Kontur stol som er produceret at Fritz Hansen. Den er tilgengæld også meget propulær her i Danmark. Lænestolen er let at se på og så kan den vippes, så man ligger lidt mere ned og hviler.

Ompolstring på vores værksted i København

Har du et møbel af Alf Svensson der efterhånden er blevet lidt slidt og trænger til ny polstring. Så kan vi hjælpe dig på vores polstrerværksted i København. Og trænger træværket også til en kærlig hånd, har vi også en møbelsnedker der kan klare den opgave.
Vi har et stort udvalg af smukke møbelstoffer i mange forskellige kvaliteter, farver og mønstre. Ligesom vi også har et stort udvalg af møbellæder som er egnet til polstring på design klassikere.

 

Alf Svensson Kontur lænestol, fremstillet hos Fritz Hansen, istandsat og ompolstret med stof Hallingdal
Alf Svensson Kontur lænestol, fremstillet hos Fritz Hansen, istandsat og ompolstret med sort læder
Alf Svensson Kontur lænestol, fremstillet hos Fritz Hansen, istandsat og ompolstret med stof Hallingdal i flot turkis blå
ompolstring af Alf Svensson Kontur lænestol
Alf Svensson kontur stol ombetrækkes - her med stof Hallingdal farve 180.

Hvis du har nogle Alf Svensson møbler der trænger til en ompolstring eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.