Møbelsnedkeri

På vores snedkerværksted renoverer og reparerer vi forskellige typer møbler. Vi udfører mange blandede opgaver, det kan være alt fra at reparere et knækket ben på en stol, slibe og lakere et stort chatol eller give dit bord en opfriskning med slibning og overfladebehandling, så som sæbebehandling, oliebehandling, maling eller lakering. Forsikringsskader så som brandskader, indbrudsskader og den slags er også opgaver vi løser. Uanset om dit møbel er et arvestykke, et designmøbel, eller bare et møbel du holder meget af kan vi sammen med vores møbelpolstrer og stolefletter få dine møbler til at fremstå flotte igen. Vi udfører opgaver for både private og erhverv. Vi har mange års erfaring med møbelrenovering og vores kunder kommer ikke kun fra København, men fra det meste af Danmark, nogle endda fra udlandet.

Hvis du har en opgave vi skal tage os af, kan du i første omgang sende nogle fotos til os på mail. Gerne fra flere vinkler, samt mål på møblet. Derudover har vi brug for et par ord fra dig om hvad der skal laves, fx at du gerne vil have slebet og sæbebehandlet bordpladen, eller at kommoden skal lakeres og der skal monteres nye håndtag. Jo mere præcis og uddybende du er i din henvendelse, jo bedre kan vi vurdere opgaven. Så kigger vi på det du har sendt, måske har vi et par supplerende spørgsmål, så skriv også dit telefonnummer. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, men der kan være travle perioder, hvor der går lidt længere tid.

Fotos er på vej

Vi er ikke helt færdig med denne side endnu.
Se gerne på vores facebook og instagram profil,

Spørg endelig hvis der er noget bestemt du leder efter !!

På forhånd tak for tålmodigheden.

Hvis du har nogle møbler der trænger til en renovering eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.