Brugt og istandsat

Møbler der fortjener et ekstra liv

Herunder viser vi nogle af de møbler som vi synes er noget særligt og som fortjener et ekstra liv.
Der er naturligvis designklassikere, både danske og udenlandske. Men også bare gode møbler, som måske ikke er det man finder i et møbelhus i dag – men som sagtens kan passe hjem til dig.
Møbler som fortjener et nyt hjem fordi de både er god kvalitet og smukke.
Brugte møbler er desuden den vej vi skal gå, hvis vi fremadrettet skal passe bedre på vores klode og på miljøet.
Vi synes det giver god mening at komme væk fra “brug og smid væk” kulturen. Tilbage til hvordan man rent faktisk købte og brugte møbler i “gamle dage” – det er sund fornuft.
Husk at kvalitet bare holder længere.
Nogle af møblerne har fået en total renovering. Andre møbler har måske fået en lidt mindre renovering, som fx. nye hynder.

Hvis du selv nogle møbler der trænger til en ombetrækning, renovering eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.

Hvis du har nogle møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk