Spiseborde

Er du på udkig efter et nyt spisebord? Så er du kommet til det rette sted! Hos os finder du et bredt udvalg af spiseborde, der passer til enhver smag og ethvert behov.

Uanset om du har brug for et lille bord til hyggelige måltider for to eller et stort bord, der kan rumme hele familien og gæster, så kan vi hjælpe dig. Vores sortiment omfatter både standardborde fra vores pålidelige leverandører og specialfremstillede spiseborde i massiv bøg eller eg, skræddersyet efter dine præcise ønsker og behov.

Vores specialfremstillede spiseborde kan også være udstyret med en laminat topplade, der giver ekstra holdbarhed og let vedligeholdelse. Så uanset om du foretrækker et klassisk design eller noget mere moderne, har vi helt sikkert et spisebord, der passer perfekt til dit hjem.

Lad os hjælpe dig med at finde det ideelle spisebord til dit hjem, også selvom det måske ikke er afbilledet her på hjemmesiden!

Spisebord fra Hammel i oliebehandlet eg

Fotos er på vej

Vi er ikke helt færdig med denne side endnu.
Se gerne på vores facebook og instagram profil,

Spørg endelig hvis der er noget bestemt du leder efter !!

På forhånd tak for tålmodigheden.

I

dit gamle bord kan renoveres

Hvis du har et godt bord du er glad for er der måske en mulighed for at vi kan renovere det. Måske det skal slibes og sæbebehandles eller have ny olie? Måske trænger det til ny lak? Eller du foretrækker måske at det skal males i en flot farve? Send nogle billeder af bordet til os på mail, gerne fra flere vinkler. Og så har vi også brug for målene på bordet.

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.