Ompolstring af Finn Juhl møbler

ombetrækning af Finn Juhl kaminstol

Finn Juhl (1912-1989)

Er der en dansk møbelarkitekt der har fået stor anderkendelse i ind- og udland, så er det Finn Juhl. Det var hans unikke hans formsprog som gav ham den anderkendelse. Finn Juhl var en anderledes møbelarkitekt i forhold til de andre fra hans tid, fordi han påtog sig en skulptørs tankegang, istedet for at tænke i praktiske konstruktioner. Han havde et godt samarbejde med snedkermester Arne Vodder og sammen resulterede det i nogle banebrydende metoder og teknikker i fremstilling af træmøbler. Ud over møbler har Finn Juhl også udført brugskunst i glas, porcelæn og træ, ligesom han har lavet indretningsopgaver. I 2001 overtog Onecollection rettighederne til at producere Finn Juhls møbler, og virksomheden har relanceret mange af Finn Juhls flotte og ikoniske møbler. Møblerne bliver markedsført under navnet “House of Finn Juhl”.

Polstrerværksted i København.

På vores polstrerværksted i København, ombetrækker vi alle slags møbler. Møbelklassikere som møbler af Finn Juhl er lavet at de bedste materialer. Det er dansk møbeldesign når det er bedst. Møbler der kommer på vores værksted behandles med respekt, vi sørger for at bevare den gode ånd, ved at bruge de bedste materialer, gennem ombetrækning og ompolstring.

Designklassikere af Finn Juhl

Finn Juhl er kendt for rigtig mange møbler, bl.a. Høvdingestolen, Poetsofaen, Pelikanstolen og sofaen, Græshoppen, FJ45, FJ46, FJ48 både som stol og sofabænk, FJ57, Japanstolen- og sofa, FJ53 sofa og stol, Bakersofaen, Whiskystolen, Kaminstolen og mange flere.

FN bygningen i New York, Finn Juhl og Hanne Vedel

Da det i 2007 blev besluttet at modaniserer FN bygningen, blev Finn Juhl salen restaureret i arkitektens ånd. Hanne Vedel designede stoffet der skulle på stolene. Kjellerup Væveri stod for at væve alt stoffet. Stoffet hedder Blans og er altså dansk designet og ikke mindst dansk produceret. Det findes i flere farve kombinationer, men vil du have samme farver som blev vævet til Finn Julh salen, er det også en mulighed. Se fx. billedet af model FD141 som vi har ombetrukket i netop de farver.
Helt igennem dansk design, dansk håndværk og dansk arbejde.

Vi kan også ompolstre dine Finn Juhl Møbler

Herunder kan du et er par eksempler af Finn Juhls møbler som har været forbi vores værksted til en ompolstring. Har du nogle Finn Juhl møbler stående som trænger til en kærlig hånd og en ompolstring, så få en snak med os her hos KC Møbler, om mulighederne. Lad os finde ud af hvordan lige netop din Finn Juhl stol eller sofa kommer til at tage sig bedst ud. Vi har et stort udvalg af kvalitets møbelstof og læder.

Værkstedets beliggenhed i Brønshøj, København er centralt og med parkeringsmuligheder. Men vores kunder kommer også gerne langsvejs fra, så vi har også kunder fra resten af Sjælland, ja faktisk resten af landet.

 

renovering og ombetrækning af Finn Juhl Kamin Stol BO59
ombetrækning af Finn Juhl stol model FD141
ompolstring af Finn Juhl sofa model FJ53
Finn Juhl sofa model FJ53 ombetrækkes

Hvis du har nogle Finn Julh Møbler der trænger til en ombetrækning eller en reparation, så få en snak med os på værkstedet. Du kan også sende en mail med nogle tydelige billeder af dine møbler – gerne fra flere sider. Samt et par ord om hvad du gerne vil have lavet ved møblerne.

send mail til: kc@kc-moebler.dk

har du brug for mere hjælp ?

SOME

følg os på facebook og instragram. Her kan du se nyheder og tilbud, og noget af det vi laver på værkstedet.